2015. aug 05.

Árpa Attila és az ARGO 2 Londonban!

írta: Viki a világban
Árpa Attila és az ARGO 2 Londonban!

Hatalmas dobásra készül Árpa Attila és az ARGO 2 csapata: a hazai nagy sikert követően ugyanis szeptemberben Londonba látogatnak és egy közönségtalálkozó keretein belül bemutatják az Egyesült Királyságban is a filmet.

Az Argo2-t április 30-án mutatták be Magyarországon, és az első hétvégéjén 40 287 néző látta, ami új rekordot jelent a magyar filmgyártásban. A bemutató óta a film rendezője és színészei járják az országot, és igyekeznek minél több helyen személyesen is találkozni a rajongókkal. Ennek lesz egyik fő állomása és attrakciója London.

argo_2_london_plakat.jpg

A történet
Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak. Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre. A bajt a roma maffia feje (Nagypál Gábor) fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin. A hajsza során Tibiek mindezeken túl japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy zsével Malibu tengerpartjára szökjenek, radikálisan csökken. De aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban. (forrás: argo2.hu)

A londoni bemutató ötlete Bajusz Zsuzsannától származik, aki egy hazai közönségtalálkozón vetette fel az ötletet Árpa Attilának és csapatának, akik azonnal partnerei voltak ennek a nagyszerű kezdeményezésnek.

A londoni premier kapcsán Árpa Attila elmondta, hogy miért tartja fontosnak, hogy a kint élő magyarokhoz is eljusson a film:
"Önmagában nagyon fontosnak tartom, hogy a külföldön élő magyarokhoz is eljusson az ARGO2, hiszen csak az elmúlt fél évben is nagyon sok üzenet érkezett hozzánk e-mailen és Facebookon, amiben arról érdeklődtek, hogy mikortól és hol lesz elérhető a film azok számára, akik külföldön élnek. Különösen jól esik, hogy a határainkon túl élő magyarok körében is ilyen érdeklődés követi az Argo2-t, főképp azért, mert elsősorban a magyar közönségnek készült, lakhelytől függetlenül. Nagyon örültünk a londoni lehetőségnek és a meghívásnak és már most nagyon várjuk a találkozót! A célunk ugyanaz mint korábban: 90 perc tömény, önfeledt szórakoztatás!"

A producer azt is elárulta, hogy miért szereti annyira Londont:
"Már több alkalommal is jártam már Londonban, szakmai úton és turistaként is, de mindig csak rövidebb ideig! Éppen ezért a mai napig mindig találok valami újat a városban. London különleges hangulata és sokszínűsége mindig lenyűgöz."

argo_2_arpa.jpg

És akkor a legfontosabb tudnivalók a londoni premierrel kapcsolatban!
A rendezvény időpontja: 2015. szeptember 12. szombat

Két vetítés 16:00 és 19:00 órakor, vetítés után kvíz kérdések lesznek nyereményekért, valamint lesz lehetőség fotózkodni és aláírást kérni a színészektől.

A belépő ára: £17.00

Résztvevők: Árpa Attila valamint 3 színész a filmből. Előre láthatólag (Bodri) Scherer Péter (Tyson) Kiss Jòzsef, (Jani Szán) Kulka János.

A rendezvény helyszíne: Illusztris környezetben, South Kensington-ban, a Royal Albert Hall mögött. Imperial College Union Building, Beit Quadrangle, Prince Consort Road, South Kensington, SW7 2BB London, United Kingdom

További információ és jegyrendelés: argo2london@gmail.com 

argo_2_london.jpg

Várunk mindenkit szeretettel! Gyertek, jó lesz és megoldjuk okosban, Tibi is megmondta :)

11659379_850994958321044_2159782572125467860_n.jpg

 

 

Szólj hozzá